Υαλουρονικό οξύ: Ελιξίριο νεότητας

 

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας σε ποσοστό 56% και είναι απαραίτητο για να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό. Συμβάλλει στην ενυδάτωση του δέρματος και την αντοχή του και έχει αναπλαστικές και επουλωτικές ιδιότητες.

Για την ακρίβεια μεγαλώνοντας η επιδερμίδα μας δεν έχει την ικανότητα να συγκρατήσει και να απορροφήσει τις ίδιες ποσότητες νερού και γι’ αυτό το λόγο αφυδατώνεται πιο εύκολα και χαλαρώνει με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ρυτίδων και την όψη κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου.

Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει εντατική και παρατεταμένη ενυδάτωση και ταυτόχρονα προάγει την σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να φαίνεται και να είναι πιο λεία.

Η Anew Anti-Wrinkle Plumping Concentrate είναι το συμπυκνωμένου Serum Γεμίσματος των Ρυτίδων Anti-Wrinkle της Avon που πρέπει να το βάλεις στην καθημερινότητα σου και σίγουρα θα το αγαπήσεις για πολλούς λόγους.

Anew Anti-Wrinkle Plumping Concentrate της Avon

Η Avon ανταποκρίθηκε στα αιτήματα από τους λάτρεις της ομορφιάς για εύκολη στη χρήση περιποίηση δέρματος, οι επιστήμονες παγκόσμιας κλάσης της Avon δημιούργησαν έναν μαγικό συνδυασμό 1,5% καθαρού HA - του φυσικού παράγοντα παλμού του δέρματος - A-F33, Oxa Diacid και Arginine.

Μετά την εφαρμογή του
Anew Anti-Wrinkle Plumping Concentrate της Avon
8 στις 10 γυναίκες να αναφέρουν ότι έχουν δει καλύτερη απομάκρυνση των ρυτίδων

Συμπυκνωμένο Αντιρυτιδικό με το αποκλειστικό τριμοριακό μείγμα καθαρού υαλουρονικού οξέος 1,5% (HA), λειαίνει και μαζεύει την επιφάνεια του δέρματος και βελτιώνει την εμφάνιση ακόμη και βαθιών ρυτίδων σε μόλις δύο εβδομάδες. Βοηθά στην αποκατάσταση των στρωμάτων του δέρματος όπου χάνουμε ΗΑ καθώς μεγαλώνουμε.

Εξηγώντας πώς λειτουργεί αυτό το αποκλειστικό τριμοριακό μείγμα καθαρού HA 1,5%, ο Anthony Gonzalez, Παγκόσμιος Διευθυντής Ανάπτυξης Προϊόντων Skincare στην Avon είπε: Με τρία διαφορετικά μοριακά βάρη ΗΑ, αυτή η φόρμουλα μπορεί να διεισδύσει βαθύτερα στην επιφάνεια του δέρματος όπου ξεκινούν γραμμές και ρυτίδες. Το μεγαλύτερο μόριο ΗΑ λειτουργεί στην εξωτερική επιφάνεια για να παρέχει στιγμιαίο χτύπημα του δέρματος, το μεσαίου μεγέθους μόριο ΗΑ διεισδύει βαθύτερα και το μικρότερο μόριο ΗΑ διεισδύει βαθύτερα ακόμα, για ενυδάτωση βαθμό μεγαλύτερης διάρκειας. "

Λειαίνει και μαζεύει την επιφάνεια του δέρματος και βελτιώνει την εμφάνιση ακόμη και βαθιών ρυτίδων σε μόλις δύο εβδομάδες μετά τη χρήση του Anew Anti-Wrinkle Plumping Concentrate της Avon

Οι γυναίκες σήμερα θέλουν κορυφαία συστατικά, τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες και εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά θέλουν επίσης κάτι που δεν χρειάζεται φασαρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Avon κυκλοφορήσε την Anew Anti-Wrinkle Plumping Concentrate.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα της σειράς Avon Anew ή να παραγγείλεις κάποιο προϊόν της σειράς?

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας είτε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook : Avon eShop & More

- Πως κερδίζω έξτρα εισόδημα από την Avon?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου